У Харкові та деяких громадах області перевірили магазини та місця проживання ВПО: що на контролі

Найбільше перевірок провели у закладах торгівлі

У період з 19 по 28 квітня фахівці Харківського районного управління здійснили 86 перевірок на території Харкова, Височанської, Вільхівської та Солоницівської громад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області. 

Фахівці продовжують проводити моніторингові відвідування суб’єктів господарювання т перевіряти дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

У квітні моніторинг здійснили:

  • у закладах громадського харчування – 4 перевірки;

  • у закладах продовольчої та непродовольчої торгівлі – 70 перевірок;

  • в інших закладах (перукарні, офісні приміщення, пансіонат для літніх людей) – 11 перевірок;

  • у місцях розміщення ВПО – 1 перевірка.

При проведенні моніторингових відвідувань усім надані рекомендації дотримуватись чинного законодавства у питанні протиепідемічних норм. 

Крім того, за рекомендаціями фахівців Харківського районного управління інформаційну-роз’яснювальну роботу щодо протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), провели в усіх закладах освіти Харківського району (при здійсненні занять в онлайн-режимі та на батьківських зборах).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області правоохоронці виявляють факти продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Порушення чинного законодавства правоохоронці виявили 1 травня в ході патрулювання міста Нова Водолага. У вівторок, 2 травня, у Харкові поліцейські викрили реалізатора, який продав дитині електронну цигарку. Що загрожує порушникам, читайте за посиланням




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися