В одній з громад на Харківщині заборонили встановлювати МАФи

Депутати міської ради ухвалили перелік об'єктів, де заборонено розміщувати тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності

Валківська міська рада провела пленарне засідання, повідомляють "Коментарі. Харків". До затвердженого депутатами порядку денного було внесено чотири питання. 

Так, депутати міської ради на сесії ухвалили рішення заборонити розміщення у місті Валки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території: 

  • Центральної площі,

  • алей,

  • парків,

  • скверів,

  • пам’яток історії та археології. 

Серед іншого, депутати відмовили в наданні погодження ТОВ “Інтерфакт-плюс” для отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування суглинку Західної ділянки Валківського-4 родовища на території Валківської міської  територіальної громади;

Депутати надали попередню згоду на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у комунальну власність Валківської міської територіальної громади ноутбуків. 

“На завершення роботи депутати погодили текст звернення до голови Харківської обласної військової адміністрації, директора ДП “Дороги Харківщини” щодо потреби в поточних ремонтах  доріг, які знаходяться в обслуговуванні зазначеного підприємства, - йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській громаді комісія з техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ввела заборону на проведення сільськогосподарських робіт на деяких територіях. Заборону ввели через загрозу життю та здоров'ю людей. Які території громади опинилися під забороною, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися