В одній з громад Харківщини ввели додаткову заборону: подробиці

Заборону ввели, враховуючи пропозиції ДСНС України та з метою захисту населення

У Балаклійській громаді  комісія з техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ввела заборону на проведення сільськогосподарських робіт на деяких територіях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У міській раді звернулися до керівників сільгосппідприємств, ФОПів та власників паїв громади та наголосили, що заборонено проведення сільгоспробіт на не розмінованих землях міської територіальної громади в зонах проведення бойових дій, деокупованих територій, на яких не проведені заходи з розмінування та очищення від вибухонебезпечних предметів.

Заборону ввели, враховуючи пропозиції ДСНС України та з метою захисту населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у громадах Харківщини проходить обговорення організації літнього відпочинку на воді. Деякі громади ухвалюють рішення про заборону відвідувати пляжі. Відповідне рішення ухвалили у Солоницівській селищній раді.

Питання підготовки місць відпочинку населення  на пляжах у разі дозволу розпочати купальний сезон розглянули під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Солоницівської селищної ради.  Після обговорення вирішили не відкривати місця масового відпочинку населення на пляжах через загрозу життю та здоров’ю населення під час воєнного стану. Щоб поінформувати населення громади про загрозу, у потенційних місцях відпочинку розмістять відповідну інформацію.

На початку квітня рішення не визначати місця для відпочинку на воді ухвалили у Валківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися