У яких громадах Харківської області мешканці отримують продуктові набори

Жителям Харківщини також роздали насіння

У деякі громади Харківської області передають гуманітарну допомогу та забезпечують жителів необхідною допомогою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради та поліції Харківської області

У Балаклійській громаді щодня здійснюється видача гуманітарної  допомоги. 3 та 4 травня продуктові набори роздали мешканцям мікрорайонів Новоселівка, Піски та Лагерські піски. Цього разу в наборах, окрім продуктів, було також насіння овочів для посадки в город.

“Зокрема, 1728 наборами було забезпечено жителів даних мікрорайонів, а також жителів с.Крейдянка, с.Борщівка, с.Бригадирівка, с.Вербівка, с.Волобуївка, с.Лозовенька, с.Вільне, с.Мілова, с.Протопопівка та с.Чепіль”, - розповіли у міській раді. 

А мешканцям Чугуївського району гуманітарний вантаж у вигляді 100 продуктових наборів доставила поліція за підтримки волонтерів. Допомогу надали людям з обмеженими фізичними можливостями та пенсіонерам.

Допомогу доставили до села Коробочкине, яке розташоване у безпосередній близькості до лінії фронту і сильно зруйноване внаслідок тривалих обстрілів армією РФ.

“Громадянам роздали пакунки з м’ясними та рибними консервами, макарони, крупи, сіль та свіжий хліб”, - розповіли у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що понад 1,5 тис. дітей з Холодногірського району Харкова отримали гуманітарну допомогу. Діти у віці 3-12 років отримали уніфіковані комплекти сучасного одягу. Допомогу надали вразливим групам населення: сиротам та дітям з особливими освітніми потребами, з числа внутрішньо переміщених осіб чи малозабезпечених родин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися