Як жителям Харківської області отримати грошову допомогу

Грошова допомога виплачується щомісячно з місяця звернення

У Пісочинській громаді звернулися до внутрішньо переміщених осіб та нагадали, як отримати грошову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради. 

У селищній раді розповіли, якщо людина перемістилася з тимчасово окупованої території України, а також з територій ведення бойових дій та наближених до них - вона має право на отримання грошових виплат від держави.

“Якщо ви нещодавно переїхали до нашої громади та ще не встигли оформити статус ВПО, для реєстрації та отримання грошових виплат потрібно звернутися до селищної ради за тел. 742-73-61 для запису”, - розповіли у селищній раді.

Зареєструватися можна у понеділок, середу та п'ятницю, з 8:30 до 15:00 (понеділок і середа) та з 8:30 до 14:00 (п'ятниця). Перерва з 12:00 -12:45.

Грошова допомога виплачується щомісячно з місяця звернення (за повний місяць незалежно від дати звернення) на кожну людину. Для осіб з інвалідністю та дітей розмір виплат складає 3000 грн, для інших осіб – 2000 грн.

“Пісочинська громада з перших днів війни гостинно приймає краян, які вимушені були рятуватися від ворога та покинути свої домівки! Ми допоможемо вам відчути себе захищеними!”, - наголосили у селищній раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що деякі мешканці Зміївської громади отримають матеріальну допомогу до роковин Чорнобильської аварії.

Виконавчий комітет вирішив надати матеріальну допомогу на суму 30 878 грн, із яких 10 тисяч – для учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи (по 1000 грн).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися