У деяких ЦНАПах Харкова надають додаткову послугу: подробиці

Містян навчають самостійно користуватися комп'ютером та Інтернетом

Жителі Харкова можуть підвищити цифрову грамотність.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Відповідне навчання проводять у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова. Там містян можуть навчити:

  • самостійно користуватися комп'ютером та Інтернетом,

  • сплачувати за комунальні послуги онлайн,

  • замовляти та отримувати міські онлайн-послуги, не виходячи з дому. 

Для покращення навичок роботи у мережі можна звернутися до: 

  • ЦНАП на Гімназійній набережній, 26, 

  • Регіонального центру послуг на пр-т Тракторобудівників, 144. 

Центри працюють з понеділка  по п'ятницю, з 8:00 до 16:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ЦНАП зробили важливе оголошення для заявників Центру надання адміністративних послуг міста Харкова та його територіальних підрозділів. Харків'ян попередили про тимчасове припинення смс-інформування щодо готовності адміністративних послуг. У Харківській міській раді розповіли, що перевірити стан розгляду справи можна через:

“Щоб дізнатися стан виконання послуги онлайн, необхідно вказати номер справи. Його можна знайти в описі, який при подачі документів заявнику видає адміністратор ЦНАП”, - пояснили в Харківській міській раді.

А з 5 травня громадяни зможуть оформити біометричні документи ще в одному територіальному підрозділі Центру надання адміністративних послуг міста Харкова. Де надають послуги оформлення біометричних документів, можна дізнатися за посиланням




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися