На Харківщину передали понад 8000 продуктових наборів: які громади отримали допомогу

Також деякі громади та благодійні фонди отримали понад 35 тонн продуктів, напоїв, засобів гігієни та побутових засобів

У Харківській області продовжують надавати гуманітарну допомогу жителям деокупованих громад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Так, з 1 по 5 травня Обласний гуманітарний штаб передав благодійним фондам “Фумі”, “Ми тут поряд”, Пісочинській селищній раді, а також одному з військових спецпідрозділів понад 35 тонн продуктів, напоїв, засобів гігієни та побутових засобів.

Крім цього, благодійному фонду “Дія”, Роганській, Височанській, Краснокутській, Наталинській, Вільхівській, Новопокровській, Лозівській, Донецькій та Петропавлівській громадам доправили майже 8800 продовольчих наборів.

Малоданилівській, Краснокутській, Первомайській, Вовчанській і Борівській громадам передали 11 електрогенераторів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Куп'янська лікарня отримала допомогу від благодійників з Німеччини. КНП "Куп'янське територіальне медичне об'єднання" отримало сучасний апарат ультразвукового дослідження. Крім того, іноземні меценати доставили гуманітарний вантаж з перев'язувальних матеріалів, антисептиків, аптечок першої невідкладної допомоги, бандажів, ортезів та іншого.

Також на потреби деокупованої Куп’янської тергромади передали потужний деревообробний верстат.

Мобільний верстат LT-20 отримали комунальники Куп’янська. Обладнання не потребує спеціального майданчика та може працювати на нерівних місцевостях. Верстат допоможе у виготовленні дощок для відновлення пошкоджених від ворожих обстрілі будівель, укріплення фортифікаційних споруд та благоустрою міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися