У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори: подробиці

Отримувачі допомоги повинні мати відповідні документи

У вівторок деякі жителі Старого Салтова та Пісочина можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації та Пісочинської громади

У Старому Салтові родинам, які оформили акти пошкодженого майна 2 та 3 ступеня, 9 травня видаватимуть гуманітарну допомогу. Отримати допомогу можна на території Старосалтівського ліцею (смт Старий Салтів, вул. Перемоги 34) з 9:00 до 14:00 при наявності підтверджуючих документів (паспорт, акт). 

Також 9 травня об 11:00 буде проводитися видача гуманітарної продовольчої допомоги для жителів Старого  Салтова (нижня частина). Адреса видачі - смт Старий Салтів вул. Перемоги 34. Щоб отримати допомогу, жителі повинні мати із собою паспорт.

У Пісочині нагоди Дня пам'яті та примирення 9 травня Пісочинська селищна рада спільно з БФ “Мирне небо” видає продовольчі пакети. Допомогу можуть отримати учасники бойових дій Другої світової війни та діти Другої світової війни – мешканці громади з офіційною пропискою (не ВПО), які не отримали таку допомогу у попередні дні. 

Отримати продукти можна за адресою: Пісочин, вул. Клубна, 5, з 9:00 до 14:00. 

Із собою обовʼязково мати паспорт, посвідчення учасника бойових дій Другої світової війни або дитини Другої світової війни. Отримати можна самостійно або родичам з оригіналами документів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деякі громади Харківської області передали продуктові набори, засоби гігієни та генератори.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися