Ігор Терехов про заборони у Харкові на 8 та 9 травня

У Харкові не допускають масових скупчень людей

Харківській міський голова Ігор Терехов розповів, що у місті фактично немає заборони на проведення масових заходів 8 та 9 травня. Однак дали певні рекомендації заходів безпеки, повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на “Суспільне Харків”. 

Ігор Терехов зазначив, що як такої заборони немає. При цьому влада Харкова дотримується рекомендацій щодо заходів безпеки - не допускають масових скупчень людей. “Мушу сказати, що зранку ми поклали квіти на Меморіалі. Були заходи у безпечному місці, які ми організували, і це не суперечить законодавству", — сказав Ігор Терехов.

Очільник міста наголосив, що у йде війна, потрібно дотримуватися правил безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

За його словами, частину території меморіального комплексу у Лісопарку обстежили сапери: "Що стосується меморіалу, є відповідні акти. Що стосується всього Лісопарку, є частина, яку ще не перевірили, але над цим працюють. Це не означає, що там є чи нема вибухонебезпечних предметів — є територія, яку не обстежили".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 9 травня, на території одного з районів міста Харкова Служба безпеки України буде проводити контрдиверсійні заходи.

Харків'ян попередили, що під час контрдиверсійних заходів можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста, перевірка документів громадян, огляд автомобільного транспорту. СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.



пиар

9 травня 2023, 10:33

люДИ УЖЕ И ДЫШАТ С ТРУДОМ. кАКИЕ ЗАПРЕТЫ -В ЧЬИХ ИНТЕРЕСАХ. тЕРЕХОВ РАЗВЕЯЛСЯ В сша_МОЛОДЕЦ- хАРКОВЧАНЕ ВЫЖИВАЮТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися