На Харківщині перевірили важливі об'єкти

Під час роботи пунктів незламності потрібно враховувати вимоги щодо дотримання протиепідемічних заходів

У Чугуївській громаді працівники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та міської ради перевірили пункти незламності.. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

Відповідальні особи звернули увагу на те, що для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в пунктах незламності необхідно обов’язково дотримуватися вимог до розміщення, харчування, водопостачання, проведення комплексу профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесення, виникнення та поширення інфекційних захворювань серед людей.

Фахівці розповсюдили пам’ятки щодо профілактики поширення інфекційних захворювань, а також наголосили на необхідності врахувати під час роботи пунктів незламності вимоги щодо дотримання протиепідемічних заходів.

“Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області й надалі активно співпрацюватиме з органами місцевого самоврядування для забезпечення виконання необхідних протиепідемічних заходів у пунктах незламності на період дії воєнного стану”, - повідомили у держустанові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у період з 19 по 28 квітня фахівці Харківського районного управління здійснили 86 перевірок на території Харкова, Височанської, Вільхівської та Солоницівської громад.

Фахівці продовжують проводити моніторингові відвідування суб’єктів господарювання т перевіряти дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Які порушення виявили у ході перевірок, можна дізнатися за посиланням




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися