У Харкові презентували нову марку (ФОТО)

Загальний тираж блоку становить 235 тисяч примірників

У Харкові 9 травня презентували нову марку “Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

На погашенні марки були присутні начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко та директор Харківської дирекції АТ “Укрпошта” Юрій Савченко.

Загальний тираж блоку становить 235 тисяч примірників. У самому блоку міститься три марки, також до нього випущено конверт “Перший день”, немаркований художній конверт та три художні картки. Автором поштового випуску виступає заслужений художник України Олександр Охапкін.

“Серія поштових марок про українських військових буде розширюватися. Невдовзі “Укрпошта” планує нові випуски про Головне управління розвідки та Службу безпеки України”, - розповіли у Харківській ОВА.

Олег Синєгубов зазначив, що на нових поштових марках зображені бійці Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Національної поліції України. Ці підрозділи допомагають визволяти Україну від російських загарбників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав смт Старий Салтів та перевірив хід відновлювальних робіт.  Смт Старий Салтів звільнили від окупантів на початку травня минулого року. При цьому до контрнаступу ЗСУ у вересні населений пункт системно потерпав від ворожих обстрілів. Наразі в тергромаді тривають відновлювальні роботи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися