У Харківській області стартує реєстрація ВПО на отримання допомоги

Для реєстрації із собою обов'язково потрібно мати паспорт та довідку ВПО

У середу, 10 травня, розпочинається прийом внутрішньо переміщених осіб (ВПО) для реєстрації індивідуальних потреб з метою надання допомоги людям, які знаходяться в скрутному становищі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф’янської громади. 

Прийом проводитиме гуманітарна некомерційна організація INTERSOS 10, 11, 15 та 16 травня 2023 року з 11:00 до 15:00. Адреса: м. Мерефа, вул. Дніпровська 229 (бібліотека). 

На основі потреб буде складено списки для отримання індивідуальної гуманітарної допомоги. Далі в індивідуальному порядку громадян будуть запрошувати для отримання допомоги.

Для реєстрації із собою обов'язково потрібно мати паспорт та довідку ВПО. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одній з громад на Харківщині 10 травня проводитимуть виплату грошової допомоги. У середу, 10 травня, у смт Старий Салтів буде продовжена виплата грошової допомоги в сумі 1200 грн. Грошову допомогу надаватимуть за адресами:

  • вул. Перемоги 21 - з 9:00 до 11:00

  • вул. Миру, 33 А з 11:00 до 13.30. 

Грошову допомогу виплачують відділення “Укрпошти” від Товариства Червоного Хреста громадянам, що зареєструвалися та не отримали кошти в жовтні, листопаді  2022 року.

“Про наступні виплати буде повідомлено додатково”, - повідомили у селищній раді. 

А у м. Балаклія 08.05.2023 - 12.05.2023 буде відбуватися збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям. Грошову допомогу надаватимуть постраждалим від воєнних дій та переселенцям Харківщини.

Дізнатися детальніше, які документи потрібно підготувати для реєстрації можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися