Ігор Терехов готується до конкуренції

Конкуренція за інвестиції між містами з часом тільки збільшуватиметься

Харківський міський голова Ігор Терехов поділився подробицями своєї робочої поїздки до США. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Він розповів, що не лише американський бізнес зацікавлений інвестувати в Харків. Європейський Союз, великі закордонні державні та недержавні фонди, громадські організації готові допомагати у відновленні економіки міста. Мер наголосив, що конкуренція за інвестиції між містами з часом тільки збільшуватиметься, тому важливо вже зараз надати інвесторам гарантії прозорої роботи.

Ігор Терехов розповів, що провів низку зустрічей з керівництвом USAID та представниками інших міжнародних фінансових інституцій. “Партнери потребують захисту своїх інвестицій з нашого боку, тому мають бути чіткі гарантії, що все буде чесно. Я надав такі гарантії та запевнив інвесторів у тому, що ми співпрацюватимемо абсолютно прозоро”, - резюмував Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про плани будівництва третьої лінії Харківського метрополітену. За словами очільника міста, будівництво третьої лінії Харківського метрополітену продовжуватиметься - фінансові установи повністю підтримують цей проєкт.

Міський голова підкреслив, що єдина зміна, яку внесли до проєкту, - це будівництво електродепо “Олексіївське” безпосередньо під землею. За словами очільника Харкова, таке рішення підтримують і партнери - Європейський банк реконструкції та розвитку і Європейський інвестиційний банк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися