Як у Харкові планують забезпечити енергетичну безпеку

Мер Харкова під час візиту в США обговорив можливості відновлення енергетичної інфраструктури міста

У Харкові планують впровадити інноваційні технології для забезпечення енергетичної безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що є нові рішення, “зелені” технології, які будуть застосовуватись у місті. Очільник міста наголосив, що безперебійна робота енергосистеми є дуже важливою. “Я сподіваюся, що спільно з американськими партнерами ми зможемо побудувати таку систему”, - зазначив Ігор Терехов.

У Харківській міській раді нагадали, що Харківський міський голова Ігор Терехов під час робочої поїздки до Сполучених Штатів Америки обговорив можливості відновлення енергетичної інфраструктури міста, яка постраждала від обстрілів. Очільник міста зустрівся з представниками компанії General Electric та іншими інвесторами, які зацікавлені вкладати кошти у відновлення енергетичного сектору.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, про проведення у Харкові повторної експертизи деяких будинків, зруйнованих ворожими обстрілами. Зараз по трьох будівлям у центрі Харкова проводиться повторна експертиза, яка триватиме близько 40 днів. “Було рішення, яке затвердила ХОВА щодо неможливості відновлення цих будинків. Зараз я звернувся, щоб пройшла інструментальна експертиза”, - розповів Харківській міський голова Ігор Терехов. Мер Харкова зазначив, що після проведення експертизи опублікують її результати.

Детальніше про рішення щодо подальшої долі деяких будинків у Харкові можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися