Що відбувається з постачанням газу в одному з районів Харкова (ФОТО)

Газовики виявили витік газу на підземному газопроводі середнього тиску

В Основ’янському районі Харкова фахівці АТ "Харківміськгаз" замінили понад 25 м газопроводу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У компанії розповіли, що під час проведення комплексного обстеження газовики виявили витік газу на підземному газопроводі середнього тиску.

Для забезпечення стабільного газопостачання фахівці провели комплексні ремонтно-відновлювальні роботи, під час яких замінили понад 25 м зношеного сталевого газопроводу діаметром 500 мм на сучасний поліетиленовий.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харкова та області допоможуть передати показання лічильників газу у Центрах обслуговування клієнтів. Звернутися за консультацією до компаній “Харківгаз” чи “Харківміськгаз” можна за допомогою вайберу, смс, дзвінка, листа електронною поштою. Щоб нарахування в платіжках були коректні, передавати показання лічильників потрібно з 1 по 5 число щомісяця.

Передати показання приладів обліку газу можна за допомогою: особистого кабінету на сайті gas.ua, чат-ботів GASUA у Viber та Telegram, телефонів контакт-центру: 066-300-2-888 (Vodafone); 098-300-2-888 (Kyivstar); 093-300-2-888 (Lifecell). 057-708-01-87 (Укртелеком); 056-747-36-35 (Укртелеком).

Дізнатися, куди звернутися жителям Харкова та області, щоб отримати консультацію, можна за посиланням

А в середу і четвер, 11 та 12 травня, у Дергачівському районі відбуватимуться роботи із заміни застарілого ШГРП та зняття лічильників на періодичну повірку коштом газорозподільного підприємства. Де не буде газу, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися