На вулицях Харкова підвищують безпеку: подробиці

У Харкові встановлюють різні види модифікацій люків, залежно від місця розташування та способу експлуатації

У першому кварталі поточного року у Харкові замінили 135 люків на оглядових колодязях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Зокрема, більш ніж по 20 люків оновили у Салтівському, Новобаварському та Основ'янському районах міста.

На підприємстві розповіли, що при виявленні відкритих люків або отримуючи звернення від харків'ян з такою проблемою, спеціалісти реагують оперативно. “Ніхто не застрахований від нещасного випадку, адже відкриті люки небезпечні не лише для пішоходів чи тварин, а й для автотранспорту. Особливу небезпеку відкриті колодязі становлять для дітей. Тому відновлення люків для нас у прерогативі”, - наголосили у “Харків. 

Спеціалісти встановлюють різні види модифікацій люків, залежно від місця розташування та способу експлуатації. Після встановлення нових комплектів люків проводяться роботи із подальшим відновленням асфальтного або земляного покриття.

“Якщо бачите відкритий колодязь або колодязь з пошкодженою кришкою, телефонуйте до диспетчерської служби “Харківводоканалу” 15-33”, - звернулися до харків'ян на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова скаржаться на стан доріг у деяких мікрорайонах та звертаються до міської влади з проханнями розв'язати проблему. Журналісти порталу "Коментарі. Харків" з'ясували, які роботи проводяться у Харкові зараз та чи варто чекати капітального ремонту доріг. Детальніше про плани та перспективу капітального ремонту доріг у Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися