Деякі харків'яни отримають додаткові виплати за квітень: що відомо

Власники житла у Харкові повідомили про безплатне розміщення понад 3000 ВПО

З 1 по 30 квітня Центр надання адміністративних послуг м. Харкова та його територіальні підрозділи отримали 169 повідомлень від власників житла про безплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

З 1 по 5 травня управління соціального захисту адміністрацій районів внесли до реєстру осіб, які розмістили ВПО та подали заявку на отримання компенсації витрат, 1652 заявки від власників житла на отримання компенсації за квітень 2023 року. Власники житла прихистили загалом 3544 ВПО.

У Харківській міській раді нагадали, що для отримання компенсації за розміщення ВПО необхідно спочатку подати повідомлення з усіма необхідними документами. Потім з 1 по 5 число місяця, наступного за звітним, звернутися з заявкою та документами. Заявку потрібно подавати щомісячно, а повідомлення - у випадку зміни кількості розміщених осіб або якщо особи залишають житло.

Заявки на отримання компенсації та інші документи, які надійшли на електронну адресу [email protected] приймаються та пересилаються для опрацювання до управлінь соціального захисту населення за місцем розташування житла з 1 числа (00:01) по 5 число (23:59). Заяви, котрі надійшли пізніше, не розглядаються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять моніторингові відвідування місць тимчасового перебування людей на території Валківської громади.

На що спеціалісти звертають увагу при перевірках, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися