У Харківській області перевірятимуть якість надання деяких послуг

Соціальні послуги у Харківській області зараз отримує понад 70 тисяч жителів

У Харківській області обговорили питання якості надання соціальних послуг у регіоні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

Соціальні послуги у регіоні зараз отримує понад 70 тисяч жителів. Серед них –  люди похилого віку, люди з інвалідністю та ті, хто опинився у складних життєвих обставинах. Допомогу їм надають 98 комунальних установ регіону та 34 недержавні заклади.

Під час наради щодо обговорення зазначеного питання розглянули механізми проведення моніторингу та напрями, за якими потрібно посилити роботу, щоб забезпечити громадянам найвищу якість соціальних послуг та необхідної підтримки.

А у Харківській міськраді розповіли, що працівники терцентру Індустріального району продовжують піклуватися про своїх підопічних. Харків'янам надають такі послуги: догляд вдома, паліативний догляд, представництво інтересів, соціальна адаптація, соціальна профілактика, натуральна допомога, інформування. 

З початку року соціальні працівники надали понад 10 тис. послуг для 961 мешканця району. У райадміністрації розповіли, що особливо важливою під час війни є психологічна підтримка людей похилого віку та інвалідів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять моніторингові відвідування місць тимчасового перебування людей на території Валківської громади. Під час проведення заходів основна увага приділяється умовам проживання. 

Як живуть переселенці у Харківській області, читайте за посиланням.



Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися