Де на Харківщині завтра видаватимуть гуманітарну допомогу

Жителі громад можуть отримати гігієнічні набори

У четвер, 11 травня, жителям деяких громад Харківської області надаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської та Старосалтівської селищної ради. 

Завтра, 11 травня, відбуватиметься видача гігієнічних наборів жителям Дергачів. Гігієнічні набори видаватимуться родинам з дітьми (до 14 років) за наявності свідоцтва про народження. Один пакунок на одну дитину.

У міській раді пояснили, що видача здійснюватиметься з 09:00 до 13:00 за адресою: м. Дергачі, вул. Садова, 8-З (ФОК “ЗЕВС”). 

Щоб отримати допомогу, із собою потрібно мати документ про посвідчення особи, а також оригінал свідоцтва про народження. 

Також 11 травня об 11:00 у смт Старий Салтів видаватимуть гуманітарну допомогу від Червоного Хреста. Мешканці громади можуть отримати засоби гігієни. Адреса видачі допомоги - вул. Миру 36. Отримувачі допомоги повинні мати із собою паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 10 травня, розпочинається прийом внутрішньо переміщених осіб (ВПО) для реєстрації індивідуальних потреб з метою надання допомоги людям, які знаходяться в скрутному становищі. Прийом проводитиме гуманітарна некомерційна організація INTERSOS 10, 11, 15 та 16 травня 2023 року з 11:00 до 15:00. Адреса: м. Мерефа, вул. Дніпровська 229 (бібліотека).  На основі потреб буде складено списки для отримання індивідуальної гуманітарної допомоги. Далі в індивідуальному порядку громадян будуть запрошувати для отримання допомоги.

Для реєстрації із собою обов'язково потрібно мати паспорт та довідку ВПО.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися