У Харкові майбутніх та молодих мам запрошують до готелю: подробиці

Жінкам розкажуть про планування вагітності та етапи її ведення

У неділю, 14 травня, у готелі Reikartz (вул. Садова, 4) відбудеться тренінг для майбутніх та молодих мам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Захід, за інформацією КУ “Офіс реформ Харкова”, проводиться до Дня матері.

На тренінгу акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики Ольга Гребенюк розповість про планування вагітності, основні аспекти спостереження вагітності, харчування під час вагітності, неінвазивні методи діагностики вад плоду. А психолог-практик Юлія Онищенко виступить з темою: "Емоційне вигорання мами".

Час проведення тренінгу - з 12:00 до 14:00.  Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Захід організований за ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова та робочої групи проєкту "Картка харків’янина" за підтримки Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з січня 2023 року проводять відкриті спортивні тренування. Так, спортивні заходи проведуть у п'ятницю, 5 травня. “Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту продовжує серію відкритих тренувань у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський”, - зазначили у міській раді. У п'ятницю для харків’ян та гостей міста організують відкрите тренування з бальних танців. Майстер-клас проведуть одні з найтитулованіших тренерів Харкова та України Маргарита та Кирило Шкурєєви. Початок відкритого тренування - 16:00.

Детальніше про тренування, які відбулися у ТРЦ “Нікольський”, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися