В одній з громад на Харківщині жителям перерахують вартість ЖКП

Селищна рада зобов'язала компанії зробити перерахунок

Пісочинська селищна рада відшкодувала витрати на утримання багатоквартирних будинків та послуги з поводження з твердими побутовими відходами (ТПВ) управляючим компаніям багатоквартирних будинків та ОСББ за березень 2022 року. Відшкодування провели за виключенням отриманих споживачами пільг та субсидій на оплату ЖКП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби селищної ради. 

Своєю чергою, селищна рада зобов`язала управляючі компанії багатоквартирних житлових будинків, ОСББ, КП “Пісочинське ВУЖКГ” зробити перерахунки мешканцям селища, які здійснили оплату за надані у березні 2022 року послуги (за виключенням отриманих споживачами пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг) з: 

  • управління багатоквартирних будинків, 

  • поводження з ТПВ.

“Розуміючи складнощі воєнного часу, нагадуємо, що тільки спільними зусиллями в межах соціального партнерства між мешканцями та владою можливо наблизити таку очікувану всіма нами Перемогу”, - звернулися до компаній у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в умовах дії воєнного стану споживачі можуть отримати перерахунок вартості послуг розподілу (доставки) природного газу. Таке право діє у деяких випадках.

“Пошкодження газорозподільної інфраструктури, що обслуговує АТ "Харківгаз", фіксується актами служб Оператора ГРМ”, - повідомили у компанії.

Дізнатися детальніше, у яких випадках споживачі можуть отримати перерахунок за послугу постачання газу, можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися