Харківському метрополітену передали гуманітарну допомогу (ФОТО)

Кошти метрополітену для реалізації проєкту не залучались

Комунальне підприємство “Харківський метрополітен”, завдяки підтримці партнерів, отримало у якості гуманітарної допомоги спеціальні модульні лави. Лави можна буде додатково використовувати під час укриття населення у разі повітряних тривог. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”. 

На одному сидінні може розміститися до чотирьох людей. Крім того, модульні лави трансформуються в ліжка. Перевагою конструкції є компактний розмір у розібраному вигляді, легкість у зборі та помірна вага.

“Кошти метрополітену для реалізації цього проєкту не залучались. Проєкт реалізовано за підтримки посольства України в Латвії, організації LITUA kartu, компаній Latvijas Finieris та DUV. Ініціатором проєкту виступив представник ТПП Латвії в Україні В'ячеслав Редько”, - розповіли у комунальному підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про плани будівництва третьої лінії Харківського метрополітену. За словами очільника міста, будівництво третьої лінії Харківського метрополітену продовжуватиметься - фінансові установи повністю підтримують цей проєкт. “Кредит є - метро побудуємо, а щодо закупівлі рухомого складу - теж йдемо за планом”, - зазначив Ігор Терехов.

У Харківській міській раді нагадали, що проєкт розвитку Харківського метрополітену передбачає будівництво електродепо, двох станцій метро в бік аеропорту та придбання 85 одиниць рухомого складу. На його реалізацію залучені кредитні кошти у сумі 320 млн євро.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися