У Харкові вирішують, як відновлювати місто: подробиці

Під час роботи над проєктом програми буде проведене громадське обговорення

У Харкові розроблять Програму комплексного відновлення території міської територіальної громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Метою програми є забезпечення формування та реалізації заходів комплексного відновлення території, яка постраждала внаслідок збройної агресії РФ. Також затвердили Положення про тимчасовий консультативно-дорадчий орган - робочу групу.

Проєкт програми розроблять на підставі інформації, пропозицій та заходів, наданих департаментами, управліннями, відділами і службами міської ради, з урахуванням отриманих даних та пропозицій громадськості. До розробки програми планують залучити фахівців підприємств, установ та організацій, у тому числі закладів вищої освіти.

Під час роботи над проєктом програми буде проведене громадське обговорення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав смт Старий Салтів та перевірив хід відновлювальних робіт.

Смт Старий Салтів звільнили від окупантів на початку травня минулого року. При цьому до контрнаступу ЗСУ у вересні населений пункт системно потерпав від ворожих обстрілів. Наразі в тергромаді тривають відновлювальні роботи. Олег Синєгубов розповів, що результати роботи влади області мають задовольняти потреби громадян. 

Які об'єкти відновлюють першочергово, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися