У будинках одного з районів Харкова виконують капітальні ремонтні роботи: що відомо

Масштабні роботи із заміни внутрішньобудинкових систем та запірної арматури виконані у 10 будинках

У Київському районі бригади Комплексу “Харківводовідведення” у рамках заходів щодо підготовки внутрішньобудинкових комунікацій до експлуатації в опалювальний період проводять технічні огляди та ремонти у всіх будинках комунальної форми власності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Зокрема, спеціалісти перекладають 70 метрів мереж холодного водопостачання у будинку на вулиці Ломоносівській.

Начальник дільниці Віктор Маслов розповів, що з початку року у ході проведення поточних ремонтів застосовуються нові, якісніші матеріали. Він зазначив, що поліпропіленовими трубами ремонтують та перекладають внутрішньобудинкові мережі з початку року. Це сучасний та високоякісний матеріал, з терміном експлуатації понад 50 років. Спеціалісти встановлюють запірну арматуру такої ж якості. Окрім переваг у довговічності, фахівці відзначили зменшення витрат на експлуатацію та технічне обслуговування поліпропіленових систем. Зокрема, вже у трьох будинках району відновили комунікації у такий спосіб.

За словами Віктора Маслова, масштабні роботи із заміни внутрішньобудинкових систем та запірної арматури виконані у 10 будинках. Переклали понад 500 метрів мереж холодного водопостачання та стільки ж каналізаційних, оновили 300 одиниць запірної арматури. Також закінчили понад 460 технічних ремонтів різної складності.

Як і раніше у компанії на першому місці підключення послуг харків'янам, що повертаються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається з дорогами в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися