ВПО на Харківщині отримали продукти та важливе обладнання: подробиці

Генератор буде під’єднано до свердловин водопостачання у якості альтернативного джерела енергії на випадок блекауту

Переселенцям з Дергачівської громади, які тимчасово мешкають в одному з санаторних закладів Харківщини, передали продуктову допомогу та важливе обладнання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Внутрішньо переміщені особи отримали потужний 24-кіловатний генератор та Харчові продукти.

Генератор буде під’єднано до свердловин водопостачання у якості альтернативного джерела енергії на випадок блекауту, що дозволить повністю забезпечити санаторний заклад водопостачанням без перебоїв. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять моніторингові відвідування місць тимчасового перебування людей на території Валківської громади. Під час проведення заходів основна увага приділяється умовам проживання. Наразі органи місцевого самоврядування забезпечили належні умови тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у громаді. Житлові зони мають освітлення та вентиляцію, є ліжка, приліжкові тумбочки, стільці, постільна білизна, подушки, ковдри, матраци.

Приміщення для приготування та прийому їжі забезпеченні необхідним приладдям: столовим та кухонним посудом, столами для приготування їжі й харчування, мікрохвильовими печами тощо. Для зберігання харчових продуктів наявне холодильне обладнання. Зберігання продуктів відповідає вимогам санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності й окремих показників якості харчових продуктів. Водозабезпечення централізоване, для підігріву води використовуються електроводонагрівачі. Питна вода відповідає вимогам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися