Що відбувається у Харкові на пляжах

Питання розмінування міста Ігор Терехов обговорював під час візиту в США

Харківській міський голова Ігор Терехов розповів, що у місті працівники ДСНС розміновують лісосмуги, зелені зони та кладовища. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Очільник міста також розповів, що зараз проводиться розмінування пляжів.

“Хочемо ми чи ні, але буде спекотно, люди захочуть піти на пляж. Як їм це заборонити? Ніяк. Частина роботи з розмінування вже була проведена, і ніхто не зупиняється”, - зазначив Ігор Терехов.

За словами очільника міста, питання розмінування він обговорював у США, і Харкову в цьому допомагають. “Також проводиться розмінування кладовищ, нам потрібно відкрити для відвідування всі кладовища, які є”, - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області не планують відкривати пляжі у 2023 році та не дозволяти відпочинок на воді. Днями рішення не визначати місця масового відпочинку до закінчення розмінування та обстеження прибережних зон ухвалили у Балаклійській громаді. У місцях традиційного відпочинку людей на водних об'єктах будуть встановлені відповідні попереджувальні знаки про заборону купання. 

У Балаклійській міській раді повідомили, що у зв'язку зі збройною агресією РФ на території громади проходили активні бойові дії, значна частина населених пунктів, прибережних зон водних об'єктів зазнали обстрілів та мінувань. Розмінування прибережних зон водних об'єктів та місць масового відпочинку найближчим часом не планується.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися