Відпочинок на пляжах заборонили ще в одній громаді Харківщини

У місцях традиційного відпочинку людей на водних об'єктах будуть встановлені відповідні попереджувальні знаки про заборону купання

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Балаклійської міської військової адміністрації розглянули питання підготовки місць масового відпочинку населення на водних об'єктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У комісії відмітили, що у зв'язку зі збройною агресією РФ на території громади проходили активні бойові дії, значна частина населених пунктів, прибережних зон водних об'єктів зазнали обстрілів та мінувань.

Сьогодні проводяться першочергові заходи з розмінування деокупованих територій та інфраструктурних об'єктів життєзабезпечення громади. Розмінування прибережних зон водних об'єктів та місць масового відпочинку найближчим часом не планується. 

Комісія вирішила не визначати на території громади місця масового відпочинку до закінчення розмінування та обстеження прибережних зон. 

У місцях традиційного відпочинку людей на водних об'єктах будуть встановлені відповідні попереджувальні знаки про заборону купання. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на позачерговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС Мереф’янської міської ради розглянули питання підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах у разі отримання дозволу розпочати купальний сезон.

За підсумками засідання вирішено не відкривати місця масового відпочинку населення на водних об’єктах влітку 2023 року через наявність загрози життю та здоров’ю населення під час воєнного стану. 

Також рішення не відкривати пляжі влітку ухвалили у Солоницівській селищній раді та Валківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися