У Харківській області закінчують обмін LED-ламп: де ще можна отримати лампи

Отримати LED-лампи можна тільки в Харкові

У Харківській області перебуває на стадії завершення програма безоплатного обміну ламп розжарювання на LED-лампи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що жителі регіону обміняли 1 млн 604 тис. лампочок. Майже 1 млн ламп розжарювання уже утилізовано.

У Харківську область надійшло 1 млн 798 тис. LED-ламп і залишилося видати 194 тисячі ламп. “Попит серед населення зменшився, тож було вирішено залишити одне відділення "Укрпошти", де ще можна обміняти лампи", – зазначила Віта Ковальська.

Так, зараз здати старі лампочки розжарювання та отримати нові LED-лампи можна у відділенні поштового зв’язку № 1 міста Харків. Жителі, які ще не встигли отримати лампи, мають можливість зробити попереднє замовлення в застосунку “Дія”. Для обміну потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код (РНОКПП) та лампи. Обміняти можна до 5 ламп старого зразку з будь-яким цоколем на таку саму кількість LED-ламп.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями Лозівський міський голова Сергій Зеленський зустрівся з мешканцями Хлібного та обговорив нагальні проблеми. Міський голова зазначив, що в першу чергу гуманітарну допомогу надають переселенцям, які залишилися без нічого, а також мешканцям, які її гостро потребують. За його словами, отриманих продуктових наборів не вистачає для всього населення. Міський голова закликав родини, яким терміново необхідна підтримка, звертатися до старости або Управління соцзахисту.

Детальніше про проблеми громади читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися