У Харківській області збільшиться кількість ЦНАП: де можна буде отримати послуги

Населення регіону має отримувати прозорі та якісні електронні й адміністративні послуги

У Харківській області продовжують працювати над розширенням доступу населення до адміністративних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Шляхи розв'язання проблемних питань та організації надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану обговорили на нараді. Йдеться про ситуацію в наступних громадах:

  • Борівській,

  • Вовчанській,

  • Дергачівській,

  • Шевченківській,

  • Красноградській.

Керівник Департаменту цифрової трансформації регіону Віталій Шапірко розповів, що серед основних завдань у цьому напрямку є пошук нових та облаштування діючих приміщень, забезпечення фахівців технікою. Також учасники зустрічі обговорили питання щодо переходу звільнених досвідчених спеціалістів ліквідованих відділів до органів місцевих самоврядування та місцевих ЦНАПів.

Віталій Шапірко наголосив, що триває робота з розв'язання вищезазначених питань. Населення регіону має отримувати прозорі та якісні електронні й адміністративні послуги швидко і доступно в будь-якому куточку області. За його словами, всі питання взяті в роботу, деякі вже перебувають на стадії вирішення.

Під час заходу Віталій Шапірко та регіональна координаторка по Харківському регіону Східного міжрегіонального управління Мін'юсту Анастасія Купріянова розглянули можливість пришвидшення укладання меморандумів між Управлінням Мін’юсту з територіальними громадами для забезпечення надання відповідних послуг на території відповідних населених пунктів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ЦНАП Харкова можна отримати комплексну послугу “єМалятко”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися