"Проти ватних призначень": у центрі Харкова активісти розгорнули пікет

Мітингувальники протестують проти призначення Євгена Грицкова головою координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

Сьогодні, 4 травня, у центрі Харкова під стінами облдержадміністрації відбувся мітинг. Так, близько ста осіб протестують проти призначення Євгена Грицькова головою координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

Учасники акції розгорнули банер з написом "Проти ватних призначень", на сходах біля адмінбудівлі розклали фотографії з дня захоплення будівлі ОДА в 2014 році.

picture

"Ми вимагаємо, щоб призначили людину, яка має відношення до патріотичного виховання. Вимагаємо звільнення, якщо наш голова не прислухається. Якщо він не прислухається, будемо вимагати від президента, щоб він змінив главу", - заявив організатор акції, лідер "Національного корпусу" в Харкові Костянтин Немічев.

picture

Примітно, що заступник голови Харківської ОДА Євген Грицків раніше висувався в облраду від "Опозиційного блоку". Крім того, 9 травня 2018 року колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін разом з однодумцями відправився в Берлін. Екс-чиновник виклав фото з забороненої в Україні георгіївською стрічкою на піджаку, а також знімок біля підніжжя пам'ятника Воїну-визволителю з Прапором Перемоги. На останньому кадрі можна побачити і Євгена Грицькова. Крім того, майбутній чиновник "засвітився" і на відео, яке Добкін зняв 8 травня на фоні Рейхстагу.

picture

Варто відзначити, що до пікетувальників з ХОДА ніхто не вийшов. Учасники пікету, серед яких були представники "Національного корпусу", "Національних дружин" і "Демократичної сокири", передали письмове звернення до ОДА.

Нагадаємо, заступника голови Харківської ОДА Євгена Грицькова призначили головою координаційної ради Харківської області з питань національно-патріотичного виховання. Про це свідчить розпорядження, опубліковане на офіційному сайті облдержадміністрації.

Фото: Укрінформ



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися