Що відбувається на дорогах державного значення у Харківській області

Роботи виконують на трьох дорогах державного значення

У Харківській області підрядні організації оновлюють розмітку на пріоритетних маршрутах регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Роботи виконують на 3 дорогах державного значення Харківської області:

- М-03 Київ – Харків – Довжанський,

- Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград,

- Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка.

На автомобільній дорозі державного значення М-03  від Кільцевої дороги навколо міста Харкова до села Гракове (включно з містом Чугуїв) дорожники нанесли розмітку на всій ділянці. Осьову лінію розмітки підрядні організації виконали від міста Ізюм до Донецької області. Розмітка пішохідного переходу нанесена по всій ділянці дороги.

Також стартували роботи на автомобільній дорозі Р-51 від селища Селекційне до селища Першотравневого з оновлення осьової розмітки. На всій території дороги державного значення була виконана розмітка пішохідного переходу.

“Не забуваємо про густонаселену територію вздовж автомобільної дороги Р-78. Бригади поновлюють пішохідні переходи на ділянці від селища міського типу Безлюдівка до міста Зміїв”, - наголосили у службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова скаржаться на стан доріг у деяких мікрорайонах та звертаються до міської влади з проханнями розв'язати проблему.

Дізнатися детальніше, які ремонтні роботи виконують у Харкові та чи варто чекати капітального ремонту автомобільних доріг у місті у 2023 році, можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися