Стало відомо, що буде з опалювальним сезоном у Харківській області

Підготовка до зими проводиться попри системні обстріли Харківської області та забруднення об’єктів критичної інфраструктури вибухонебезпечними предметами

На засіданні за участі очільника Групи "Нафтогаз" Олексія Чернишова та начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова обговорили питання підготовки до опалювального сезону в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Олег Синєгубов зазначив, що першочерговим питанням залишається відновлення критичної інфраструктури на деокупованих територіях регіону та забезпечення жителів області всіма необхідними комунікаціями на осінньо-зимовий період. 

Попри системні обстріли Харківської області та забруднення об’єктів критичної інфраструктури вибухонебезпечними предметами, роботи проводять спільно з профільними службами та відповідно до безпекової ситуації.

“Працюємо, як завжди, у тісному контакті для оперативного розв'язання проблемних питань. Маємо бути готові забезпечити мешканців опаленням за будь-яких умов”, - додав Олексій Чернишов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що підготовку до наступного опалювального сезону проводять і в Харкові. Працівники КП “Харківські теплові мережі” за графіком ремонтують, та замінюють   внутрішньобудинкові системи опалення та гарячого водопостачання по всьому місту.

До зими потрібно підготувати понад 5000 будинків по опаленню, та 3852 -  по гарячому водопостачанню. На поточну ремонтну кампанію у компідприємстві заплановано 12 капітальних та 288 поточних  ремонтів внутрішньобудинкових систем.

Дізнатися детальніше, які роботи будуть проводити в рамках поточних та капітальних ремонтів, можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися