У Харкові сьогодні та завтра громадський транспорт курсуватиме по-іншому

У Харкові ремонтуватимуть контактну мережу та трамвайну колію

У четвер та п'ятницю, 18 та 19 травня, у Харкові зміниться рух деяких тролейбусів та трамваїв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух тролейбусів на перехресті пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау буде припинений 18 травня з 21:00 і до закінчення руху. У Департаменті інфраструктури повідомили, що це пов’язано з проведенням ремонту контактної мережі. 

Через це тролейбуси №24, 34 та 35 у цей час не курсуватимуть.

Також буде припинений рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Плеханівської до пров. Рибасівського в напрямку вул. Москалівської. Обмеження триватимуть 19 травня з 9:00 до 16:00 через необхідність виконання робіт з ремонту трамвайної колії.

У цей час трамвай №27 курсуватиме так: розворотне коло “Салтівське” – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – розворотне коло “Новожанове”;

У зворотному напрямку трамвай курсуватиме за своїм основним маршрутом.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про зміни в умовах перевезення пасажирів громадським транспортом. Очільник міста зазначив, що після повернення плати за проїзд працюватимуть над тим, щоб були якнайменші тарифи на перевезення. За словами очільника міста, що стосується пільг: всі пільги будуть такими, як були до війни.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися