У Харкові та області проводять рейди: що відомо

У Харківській області проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу у закладах ресторанного господарства.

Відповідно до статті 13 Закону України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення" з 11.07.2022 року заборонено куріння, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів, зокрема у приміщеннях закладів ресторанного господарства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області.

Спеціалісти відділу контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу серед суб’єктів господарювання стосовно внесення  змін в антитютюнове законодавство. Також  суб’єктам господарювання надаються Пам’ятки з інформацією щодо змін та вимог Закону України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я  населення".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому у Харківській області обережно розповідають про відновлення – Мустафа Найєм

Крок за кроком до області повертають нормальне транспортне сполучення. У Харківській області дорожники зараз капітально відновлюють 5 мостів. Це п’ята частина з усіх, що постраждали через бойові дії.

Зараз біля 23 мостів на Харківщині функціонують як тимчасові переправи, утім вони не можуть забезпечити повноцінного руху вантажів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма.

"Ми дуже обережно розповідаємо про відбудову інфраструктури цієї області через ризики для безпеки тих, хто працює на об’єктах. Минулого року четверо працівників наших підрядних організацій загинули під час розчищення доріг. Тому тут без локацій та навіть назв маршрутів", – зазначає Мустафа Найєм.

Він повідомив, що великоваговий транспорт змушений рухатися в об’їзд, лише частина переправ витримує фуру. Для нормальної логістики в області потрібні капітально відновлені мости хоча б на головних трасах. Агентство працює зараз на тих ділянках державних доріг, які погодили військові. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися