Що потрібно зробити в Харкові: думка містян

Жителі Харкова зареєстрували електронні петиції з пропозицією покращити ситуацію в місті

Харків'яни продовжують звертатися до влади міста з проханням розв'язати проблеми, які виникли з дорогами. Відповідні звернення були зареєстровані на сайті електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор звернення Петро Аленін звернувся до міської ради, з прохання відремонтувати ділянки дороги в Новобаварському районі, а саме:

- від перехрестя вул. Москалівська та пров. Шаповалівський до перехрестя пров. Шаповалівський та пров. Селянський;

- від перехрестя пров. Шаповалівський та пров. Селянський до перехрестя пров. Селянський та вул. Селянська.

“Людям дуже тяжко дістатися своїх домівок на автомобілях, дорога в дуже поганому стані, після таких поїздок, автомобіль часто ламається. Прошу звернути увагу, будь ласка!”, - наголосив автор звернення. 

Інше звернення стосується встановлення знаку нерегульованого пішохідного переходу навпроти двох будинків: пр. Олександрівський, 164, та пр. Олександрівський, 103. “На перших поверхах цих будинків знаходяться торговельні мережі, популярні серед мешканців Індустріального району. Крім того, поруч зупинка громадського транспорту. Найближчі переходи - за 200 м від зазначених місць”, - пояснив автор звернення.

Проголосувати за ініціативи можна за посиланням. Звернення повинна розглянути влада міста, якщо воно набере не менше 5000 голосів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова скаржаться на стан доріг у деяких мікрорайонах та звертаються до міської влади з проханнями розв'язати проблему. Чи варто чекати капітального ремонту доріг у Харкові, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися