Стало відомо, що буде з номером телефону Геннадія Кернеса: аукціон закрито

Підтримку ЗСУ буде надано у будь-якому разі, як і було заявлено

Аукціон з продажу номера телефону колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса закрили достроково. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав політичний експерт Юрій Чевордов, повідомляють "Коментарі. Харків”. 

Загалом із морально-етичних міркувань, я аукціон закриваю достроково. Мені зателефонував Кирило Кернес і пояснив, що цей номер був у метушні просто забутий і опинився у вільному продажу. Але для сім'ї він важливий. Я себе вважаю пристойною людиною і тому цих підстав мені було достатньо. Мій аукціон, а отже, мої правила. Номер повертається до родини”, - написав Юрій Чевордов.

Він повідомив, що домовився з Кирилом, що підтримку ЗСУ буде надано у будь-якому разі, як і було заявлено.

Детальніше про аукціон та про особливість номера телефону, який пропонувався до продажу, можна дізнатися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління комунального майна та приватизації Харківської міськради виставило на торги передачу в оренду приміщень кіоску, яке знаходиться на балансі КП “Харківський метрополітен”.

В оренду пропонується кіоск № 33/34 у підземному підвуличному пішохідному переході біля станції метро “Історичний музей”. У ХАЦ зазначили, що це вперше після початку повномасштабного вторгнення, коли міська рада почала шукати орендарів для кіосків у підземці за допомогою конкурсу. Орендарів шукають терміном на один рік, але зазначається, що строк оренди: 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна).

Детальніше про проведення аукціону можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися