Як у Харкові борються з незаконним паркуванням та як каратимуть порушників

Порушникам загрожує штраф

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” фіксує випадки неправильного паркування біля контейнерів для вивезення сміття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві розповіли, що у таких випадках з власниками автотранспортних засобів проводиться профілактична бесіда, а за потреби на місце події викликається поліція. Також останнім часом до боротьби з незаконним паркуванням долучилися і громадські активісти.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко звернувся до містян та вчергове нагадав, що паркування автотранспорту в не призначених для цього місцях є порушенням Правил дорожнього руху України та Правил благоустрою Харкова. Правопорушення тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу у розмірі 340 грн. Згідно з правилами, автотранспорт дозволено паркувати не ближче 5 м від контейнерів для ТПВ.

Директор наголосив, що паркування автомобілів поруч із контейнерами ускладнює роботу підприємства, тим самим погіршуючи екологічну ситуацію в цьому конкретному місці. “Прошу власників приватних автомобілів не блокувати роботу спецтранспорту та сприяти оперативному очищенню контейнерів з метою підтримки чистоти у нашому місті”, - наголосив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни продовжують звертатися до влади міста з проханням розв'язати проблеми, які виникли з дорогами. З якими ініціативами виступили жителі міста та як підтримати звернення, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися