На Харківщині сьогодні видають продуктові набори: де можна отримати допомогу

Гуманітарну допомогу видають людям з інвалідністю 2 та 3 групи

Сьогодні, 22 травня, жителі Пісочинської громади можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради. 

Продовольчі набори видають інвалідам 2 та 3 групи (місцеві та ВПО з реєстрацією в громаді) за наявністю оригінала посвідчення, що підтверджує інвалідність.

Продуктові набори видають з 9:00 до 14:00. Локації, на яких можна отримати гуманітарну допомогу: 

  • Пісочин, пров. Шевченка, 23;

  • Пісочин, вул. Клубна, 5;

  • Пісочин, вул. Молодіжна, 2;

  • Пісочин, вул. Технологічна, 4а;

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

“З собою мати пляшку для олії та 4 пакети”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Куп'янська міська територіальна громада отримала допомогу від благодійників зі Сполучених штатів Америки. Міжнародна благодійна організація Americares Foundation (США) передала у громаду лікарські препарати, медикаменти, перев'язувальні матеріали. “Від самого початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України американський фонд надає допомогу цивільним українцям, які постраждали від російської агресії”, - наголосили у міській раді. 

Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін наголосив, що отримані ліки стануть надзвичайно корисними для багатьох людей, які перебувають у складній життєвій ситуації.

А у деокуповані населені пункти Харківської області доставили оновлений інформаційний бюлетень “Харківщина – це Україна” та спеціальний випуск газети “Слобідський край”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися