Де на Харківщині завтра не буде світла

На Харківщині продовжуються ремонтні роботи електромереж

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” попередив жителів громади про тимчасове обмеження електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради.

Деякі населені пункти та вулиці громади будуть знеструмлені у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт. Обмеження триватимуть 23 травня з 09:00 до 12:00. 

“У графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями”, - звернулися до жителів громади у міській раді. 

Дізнатися детальніше, за якими адресами не буде світла, читайте за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в АТ “Харківобленерго” розповіли, що споживачі можуть отримувати автоматичні оповіщення про планові та аварійні відключення електроенергії. “Харківобленерго” повідомило, що було розширено функціонал телеграм чат-боту Kharkiv1562 Диспетчерської служби 1562 комунального підприємства "Міський інформаційний центр" Харківської міської ради. Щоб отримувати автоматичні оповіщення про планові та аварійні відключення електроенергії потрібно додати у чат-бот  свою адресу. Можна додати до трьох адрес. Посилання для приєднання до чат-боту Kharkiv1562. Телеграм канал "Новини Харківської міської диспетчерської служби 1562".  

А у громадах Харківської області понад рік не було вуличного освітлення. У деяких населених пунктах освітлення вулиць уже відновили, в інших цей процес тільки починають. Так на території Балаклійської громади понад рік не працювало вуличне освітлення. Вуличне освітлення відновили і на деяких вулицях Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися