На Харківщину повертається вуличне освітлення: де стане світліше

Освітлення почало працювати в тестовому режимі з 24 квітня

У громадах Харківської області понад рік не було вуличного освітлення. У деяких населених пунктах освітлення вулиць уже відновили, в інших цей процес тільки починають. Так на території Балаклійської громади понад рік не працювало вуличне освітлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Станом на сьогодні комунальні служби приступили до його відновлення. У тестовому режимі з 24 квітня почало працювати освітлення на наступних вулицях у місті Балаклія:

  • частина вул. Соборна;

  • частина вул. Центральна;

  • частина пров. 1-го Травня.

Графік роботи освітлення - щодня з 20:00 до 23:00.

“Роботи з відновлення вуличного освітлення по інших вулицям міста тривають”, - розповіли у міській раді.

Вуличне освітлення відновили і на деяких вулицях Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Чугуївському районі енергетики відремонтували високовольтну лінію та підстанцію 35 кВ, які були пошкоджені внаслідок бойових дій. Спеціалістам “Харківобленерго” допомагали військовослужбовці з безпілотниками та сапери. Завдяки дрону ЗСУ вдалося обстежити електромережу та виявити пошкоджені ділянки. Інженери за допомогою машини для розмінування дистанційно знешкодили вибухонебезпечні предмети під лінією електропередачі.  Після розмінування енергетики упорядкували 4 кілометри мережі — замінили розбиті опори та провід. Відновлені повітряна лінія та підстанція дозволять найближчим часом заживити села Гракове та Степове Чкаловської громади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися