Громади та організації Харківщини можуть отримати допомогу: куди звертатися

Терміни оренди інструментів залежать від обсягу робіт

У Харкові організували волонтерський простір RepairHub для допомоги тим, кому необхідні інструменти та матеріали для ремонту або відбудови приміщень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У КУ "Офіс реформ Харкова" розповіли, що звернутися по допомогу можуть громади або організації, котрі мають об'єкти для реконструкції пошкоджених приміщень та основний матеріал для цього. Терміни оренди інструментів залежать від обсягу робіт.

RepairHub знаходиться за адресою: вул. Плеханівська, 126 та працює щодня, з 10:00 до 18:00. За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: +380 (066) 244-59-40, +380 (066) 091-64-35. 

Ініціатива реалізується КУ “Офіс реформ Харкова” та громадською організацією “Я врятований” за підтримки швейцарської організації Helvetas.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що обласний гумштаб продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою населення Харківщини. У період з 15 по 19 травня до соціальних закладів області доправили загалом 20128 кг харчових продуктів.

Вказану допомогу передали в Богодухівський, Хорошевський, Зміївський геріатричні пансіонати та Богодухівський, Безмятеженський, Комарівський, Ржавецький, Малиженський, Панютинський, Піско-Радьківський психоневрологічні інтернати, а також Богодухівський дитячий будинок-інтернат і Харківський геріатричний пансіонат ветеранів праці.   Також жителям Донецької, Чкаловської, Наталинської, Лозівської, Краснокутської, Дергачівської, Нововодолазької, Слобожанської громад, а також БФ “Дія”, ГО “Єдина країна – це Україна”, ВГО “Союз Чорнобиль України” передали 7946 продовольчих наборів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися