Ігор Терехов про активні роботи в Харкові

У Харкові встановлюють модульні котельні

У Харкові активно готуються до нового опалювального сезону. Про це в ефірі національного телемарафону розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". У рамках підготовки в місті відновлюють котельні, тепломережі, центральні теплові пункти.

За словами очільника міста, фахівці встановлюють модульні котельні, які обслуговуватимуть, зокрема, і Північну Салтівку. Котельні обладнані генераторами, які у випадку блекауту забезпечать безперебійну подачу тепла, гарячої води та електроенергії в мікрорайони міста Харкова.

У КП “Харківські теплові мережі” розповіли, що спеціалісти за графіком ремонтують, та замінюють внутрішньобудинкові системи опалення та гарячого водопостачання по всьому місту. До зими потрібно підготувати понад 5000 будинків по опаленню, та 3852 - по гарячому водопостачанню. На поточну ремонтну кампанію у компідприємстві заплановано 12 капітальних та 288 поточних  ремонтів внутрішньобудинкових систем.

За словами заступника директора технічного з питань ВБС та звернень громадян Олександра Ганженка, капітальний ремонт містить заміну комунікацій від техповерху до підвалу, із заміною стояків у квартирах аж до підключення приладів опалення. Поточні ремонти включають заміну найбільш проблемних ділянок трубопроводів. Щодо транзитів, які проходять по підвалах багатоповерхівок, їх замінюють комплексно за графіком. На цей рік заплановано замінити понад 15 кілометрів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яке обладнання встановлюють при ремонті мереж.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися