У Харківській області змінили умови перетину деяких ділянок: подробиці

Деякі регульовані залізничні переїзди перевели до нерегульованих

У Ізюмській громаді повідомили про зміну умов перетину деяких залізничних переїздів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Відповідно до листа виробничого підрозділу “Ізюмська дистанція колії” у міській раді повідомили про переведення регульованих залізничних переїздів до нерегульованих. Йдеться про: 

  • станцію Ізюм переїзд 376 км ПК7,

  • перегін Циганська – Ізюм переїзд 366 км ПК10,

  • перегін Ізюм – Букіне переїзд 379 км ПК6. 

Таке рішення ухвалили у зв’язку з вимкненням переїзної сигналізації через пошкодження її внаслідок агресії Російської Федерації. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області підрядні організації оновлюють розмітку на пріоритетних маршрутах регіону.

На автомобільній дорозі державного значення М-03  від Кільцевої дороги навколо міста Харкова до села Гракове (включно з містом Чугуїв) дорожники нанесли розмітку на всій ділянці. Осьову лінію розмітки підрядні організації виконали від міста Ізюм до Донецької області. Розмітка пішохідного переходу нанесена по всій ділянці дороги. Також стартували роботи на автомобільній дорозі Р-51 від селища Селекційне до селища Першотравневе з оновлення осьової розмітки. На всій території дороги державного значення була виконана розмітка пішохідного переходу.

“Не забуваємо про густонаселену територію вздовж автомобільної дороги Р-78. Бригади поновлюють пішохідні переходи на ділянці від селища міського типу Безлюдівка до міста Зміїв”, - наголосили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися