У жителя Харкова виявили бойові гранати: подробиці (ФОТО)

Вилучені боєприпаси направили на експертне дослідження

Оперативники затримали харків’янина, який продавав гранати у Салтівському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Співробітники карного розшуку Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області отримали інформацію про продаж місцевим мешканцем бойових гранат. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали 43-річного харків’янина під час спроби продати дві гранати Ф-1 та РГД-5. Слідчі провели огляд місця події та вилучили речові докази. За місцем мешкання чоловіка поліцейські провели санкціонований обшук, у ході якого виявили ще 2 гранати та запали до них. 

Вилучені боєприпаси направили на експертне дослідження.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз правоохоронці встановлюють канали надходження боєприпасів, а також інших осіб, причетних до вчинення злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські зафіксували чотири факти розпиття алкогольних напоїв неповнолітніми. Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області провели профілактичні рейди щодо запобігання вживання неповнолітніми алкогольних напоїв.  Під час патрулювання території, прилеглої до одного з торговельно-розважальних центрів правоохоронці виявили факти вживання алкогольних напоїв  чотирма підлітками віком від 13 до 16 років. Що загрожує порушникам, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися