На Харківщині виникли проблеми зі світлом: причини

Обмеження ввели через проведення ремонтних робіт

У четвер, 25 травня, у деяких громадах Харківської області виникли проблеми з електропостачанням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади та Богодухівської міської ради.

Так, Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило про тимчасове припинення електропостачання 25 травня з 08-00 до 20-00. Припинили постачання електроенергії у селі Лелюки у зв’язку з ремонтними роботами. “Усі питання за номером телефону 063-05-40-413 (кол-центр)”, - зазначили у пресслужбі громади.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади.

Відключення електропостачання триватиме 09:00 по 17:00 25 травня. 

Ознайомитися детальніше з адресами обмеження електропостачання можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області розпочали активну підготовку до нового опалювального сезону. І, враховуючи, надзвичайно складний попередній сезон, варто виявити усі ризики та розв'язати наявні проблеми. Портал “Коментарі.Харків” з'ясував, що потрібно робити, щоб ефективно підготуватися до наступного опалювального сезону.  Народний депутат України Олексій Кучеренко розповів, що роботи багато і проблеми потрібно вирішувати вже зараз. “Є загальнонаціональні проблеми, як то, накопичення вугілля та газу, ремонти АЕС, обласні проблеми, пов'язані з пошкодженням енергетичних та газових мереж у результаті ворожих обстрілів. Також потрібно не забувати про проблему боргів. Але головне - обласна військова адміністрація повинна контролювати процес підготовки до опалювального сезону та розуміти, яка ситуація зі станом мереж, джерелами їх відновлення, ремонтами тощо”, - наголосив Олексій Кучеренко. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися