Олег Синєгубов про роботу Харківського зоопарку

Місця відпочинку в Харкові, особливо на вихідні, переповнені

Перебування відвідувачів у Харківському зоопарку є вкрай небезпечним, оскільки загроза обстрілів з боку військових РФ залишається. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляють "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що у вихідні у місцях відпочинку Харкова збирається все більше людей. При цьому загроза ракетних ударів не зменшилася.

Олег Синєгубов пояснив, що зоопарк може приймати відвідувачів на відкритому повітрі та має працювати. За словами очільника області, всі питання узгоджуються, однак безпека має бути на першому місці. Він зазначив, що зоопарк має працювати, тому що він фактично на повітрі. “Харків десь рік тому і наразі — вже зовсім інше місто, і люди повертаються. На жаль або на щастя, але тенденція така. У нас уже 1,2 -1,3 мільйона населення, ми це вже фіксуємо по Харкову”, - прокоментував ситуацію у місті Олег Синєгубов.

Він пояснив, що у Харкові сад Шевченка, Центральний парк відпочинку переповнені -  Люди гуляють, діти, і дитячі майданчики заповнені. “Життя триває. І, як на мене, це вкрай небезпечно, однак людей втримати від знаходження на вулицях у місцях відпочинку особливо у вихідні дні — майже неможливо", — підсумував Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли почнуть працювати атракціони в Центральному парку. Наразі парк працює як місце для прогулянок та спокійного відпочинку. Зараз доступні для відвідування екіпажні алеї, Озеро, ігрові майданчики. Також працює частина закладів харчування - кіоски з кавою, морозивом тощо.

Коли чекати відкриття атракціонів, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися