У Харківській області завтра видаватимуть допомогу: що можна отримати

ВПО у Харківській області можуть отримати дитячий одяг

У п'ятницю, 26 травня, у Пісочині видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради.

Так, 26 травня видаватимуть дитячий одяг для дітей ВПО.  Місце видачі: Пісочин, вул. Клубна, 5. Час видачі: з 9:00-14:00.

“Наявність оригінала свідоцтва про народження дитини та довідки ВПО обов'язкова!”, - наголосили у селищній раді. 

Також у п'ятницю можна отримати одяг для дітей ВПО віком від 0 до 3 років, якщо батьки не мали змоги отримати таку допомогу в четвер.

Також 26 травня з 10: до 12:00 у Пісочині видаватимуть памперси для дітей. Локація видачі - вул. Технологічна, 4а. “Надалі допомогу видаємо у понеділок та п'ятницю за вказаною адресою. Не забувайте оригінал свідоцтва про народження дитини!”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що американська благодійна організація Direct Relief та фонд Євгена Пивоварова передали медзакладам Харківської області вантаж із ліками на 72,3 млн грн. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що препарати, які передали благодійники, зможуть безплатно отримати за електронним рецептом усі без винятку пацієнти медичних закладів Харківської області. Очільник області дав доручення Департаменту охорони здоров'я ХОВА проінспектувати та відзвітувати про відповідний розподіл ліків та їх подальше доцільне використання. Всього від американської організації Direct Relief до Харківської області надійшло 29 палетів медикаментів загальною вагою майже 12,4 тонни – це 58 найменувань.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися