Яку допомогу отримують деякі пенсіонери у Харкові

Найбільш затребувані перукарські послуги

У Харкові продовжують надавати допомогу одиноким пенсіонерам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, територіальний центр надання соціальних послуг Немишлянського району продовжує співпрацювати з хоспісним відділенням Міської клінічної багатопрофільної лікарні №17 щодо надання медичної та соціальної допомоги пенсіонерам, які були госпіталізовані у зв’язку з погіршенням стану здоров’я.

Люди літнього віку, які мають небезпечні для життя захворювання, у стаціонарі отримують кваліфікований догляд, симптоматичне медикаментозне лікування, консультування фахівців суміжних відділень.

У стаціонарі фахівці терцентру відвідують своїх підопічних, підтримують їх психологічно, вирішуючи низку побутових питань. Спільні зусилля лікарні та територіального центру сприяють підвищенню якості життя людей, які опинилися у складній життєвій ситуації.

Територіальний центр надання соціальних послуг Основ’янського району надає мешканцям необхідні соціальні послуги. Одні з найбільш затребуваних -  перукарські. Перукар терцентру має досвід роботи близько 50 років. За тиждень у середньому обслуговує близько 30 осіб як за місцем проживання підопічних, так і в приміщенні терцентру. На час дії воєнного стану ця соціальна послуга - безплатна.

У рамках міської програми “Допоможи ближньому” у територіальному центрі надання соціальних послуг Індустріального району працює пункт прийому та видачі речей, які були у вжитку, що дає змогу малозабезпеченим мешканцям району, людям літнього віку, хворим, інвалідам та внутрішньо переміщеним особам безкоштовно отримати речі (близько 30 громадян щодня).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде з виплатами ВПО в 2023 році.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися