Жителів Харківщини просять про допомогу: що відомо

Протягом 1 місяця від мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб буде проводитись збір пропозицій

Жителів Старосалтівської громади запрошують долучитися до процесу відновлення громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської громади. 

“Повідомляємо про початок розробки Програми комплексного відновлення території Старосалтівської селищної територіальної громади Чугуївського району Харківської області та збору пропозицій щодо її проєкту”, - зазначили у громаді. 

З 26 травня 2023 року в Старосалтівській селищній територіальній громаді розпочали роботу з розробки Програми комплексного відновлення Старосалтівської селищної територіальної громади. До обговорення запрошують жителів усіх населених пунктів громади.

Протягом 1 місяця, з 26 травня 2023 року по 26 червня 2023 року, від жителів громади та внутрішньо переміщених осіб буде проводитись збір пропозицій, щодо проєкту Програми комплексного відновлення території Старосалтівської селищної територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

“Пропозицію ви можете надати шляхом заповнення встановленої електронної форми звернення натиснувши тут, або заповнивши формуляр за встановленою формою дивись тут та надіславши його поштою на адресу: 62560, Харківська область, Чугуївський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги, 21, або надіслати сканований варіант формуляра електронною поштою за допомогою мережі Інтернет на електронну адресу [email protected]”, - уточнили у громаді.

Також письмові пропозиції за формою (Формуляр word) жителі можуть залишити в поштових скриньках розміщених в адміністративних будівлях селищної ради с. Молодова, с. Гонтарівка, с. Хотімля, с. Кирилівка та сільського будинку культури с. Зарічне і селищного будинку культури в смт Старий Салтів або передати старостам чи працівникам Центру надання адміністративних послуг.

“Надалі усі зібрані матеріали будуть зареєстровані, опрацьовані, систематизовані у документах, і в переважній більшості своїй включені до проєкту Програми комплексного відновлення громади”, - пояснили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде з виплатами за пошкоджене житло у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися