Що відбуватиметься з погодою у Харкові та області наступного тижня

Істотних опадів у Харкові та області синоптики не прогнозують

Наступного тижня у Харкові та області температура повітря знизиться. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У понеділок, 29 травня у Харкові та області вдень очікується мінлива хмарність без істотних опадів. Денна температура коливатиметься в межах 19 - 24С, вночі - 7 -12С. 

У вівторок, 30 травня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Температура вдень становитиме 17 - 22С, вночі 9 - 14С. 

У середу, 31 травня, очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Вдень синоптики прогнозують 20 25С, вночі - 9 -14С.

У четвер, 1 червня, за прогнозом синоптиків, очікуються мінлива хмарність без істотних опадів. Вдень очікується температура в межах 18 - 23С, вночі - 7 - 12С. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 27 травня, у Харкові проводили відкритий чемпіонат міста-героя Харкова зі спортивних танців на Кубок мера. У міській раді зазначили, що це вже одинадцятий такий турнір. У ньому взяли участь танцюристи від 3-5 років до майстрів спорту. На церемонії відкриття змагань Харківський міський голова Ігор Терехов побажав учасникам позитивних емоцій. За словами очільника міста, такі спортивні свята вже давно стали традицією. Однак цього року вдається проводити свята виключно завдяки славетним воїнам ЗСУ. “Впевнений, що наступний чемпіонат ми проводитимемо вже у мирному Харкові! Бажаю вам гарних емоцій та задоволення від змагань!” - зазначив мер у вітальному слові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися